Over deze maaltijd
Tijdelijk beschikbaar tijdens de Feestweken: Eendenbout met appel-citroenjus, gebakken rosevalaardappelen en sperziebonen met spek.
Malse eendenbout in een zoete jus met appelstroop, citroen en appelblokjes met gebakken aardappelpartjes met knoflook en zwarte peper, gestoomde sperziebonen met uitgebakken spekjes.
Ingrediënten
groente (sperziebonen(30%)), aardappel(27%), Eendenvlees, water, appel(3%), plantaardige olie (SOJA, raap, zonnebloem), varkensvlees(1%), appelstroop (beetwortelsap en appelsap), ganzevet, citroensap(0,63%), zout, gemodificeerd zetmeel , suiker, dextrose, kruiden (knoflook(0,15%), majoraan, salie, rozemarijn, tijm), natuurlijk aroma, mineraalzout, specerijen (ui, peper(0,02%), curkuma, nootmuskaat, peper), tomatenpuree, maltodextrine, gekarameliseerde suiker, verdikkingsmiddel (E412, E415), conserveermiddel (E202, E224, E250), voedingszuur (E270), sjalot, glucosesiroop, half gedroogde tomatenblokjes (oven), rode pepers, antiklontermiddel (E551), gistextract, rookaroma, antioxidant (E316, E301), geleermiddel (E407), stabilisator (E500i, E451(i))
Allergenen
-
Bewaaradvies
De houdbaarheid van koelverse maaltijden is 8 dagen bij aflevering, mits bewaard onder de 7°C
Voedingswaarden
| Voedingswaarde | per 100 g |
|---|---|
| Energie (Kcal) | 103 |
| Energie (KJ) | 428 |
| Vet | 4,5 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 1,2 g |
| Koolhydraten | 8,9 g |
| waarvan suikers | 1,9 g |
| Eiwitten | 5,7 g |
| Zout | 0,7 g |