Over deze maaltijd
Runderrendang met witte rijst
Stoofgerecht uit de Indonesische keuken met malse runderrendang en rijst.
Deze complete vriesverse maaltijd is snel op te warmen en altijd vers van smaak.
Ingrediënten
water, rijst(16%), rundvlees(16%), groente (ui(5%), rode paprika(3%), gele paprika(3%), groene paprika(3%)), kokosnootextract, plantaardige olie (raap, SOJA, zonnebloem, ui), gemodificeerd zetmeel , kruiden (bieslook(0,47%), laos), dieetzout, natuurlijk aroma, specerijen (ui, koriander, kerrie(0,05%), komijnzaad), verstevigingsmiddel (E508), glucosesiroop, verdikkingsmiddel (E412, E415, E1414), tomatenpuree, maltodextrine, suiker, gekarameliseerde suiker, voedingszuur (E270, E260), rode pepers, conserveermiddel (E202, E211), zout, aroma, gistextract, aardappelzetmeel, zuurteregelaar (E330)
Allergenen
Soja
Bewaaradvies
De houdbaarheid van vriesverse maaltijden is 3 maanden bij aflevering, mits bewaard bij -18°C. Niet opnieuw invriezen na bereiding. De informatie op het etiket is leidend.
Voedingswaarden
Voedingswaarde | per 100 g |
---|---|
Energie (Kcal) | 110 |
Energie (KJ) | 462 |
Vet | 3,22g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1,07g |
Koolhydraten | 15g |
waarvan suikers | 0,86g |
Eiwitten | 4,83g |
Zout | 0,43g |