Over deze maaltijd
Tijdelijk beschikbaar tijdens de Feestweken: Zoutarme Eendenbout met appel-citroenjus, gebakken rosevalaardappelen en sperziebonen met spek.
In de zoutarme variant: Malse eendenbout in een zoete jus met appelstroop, citroen en appelblokjes met gebakken aardappelpartjes met knoflook en zwarte peper, gestoomde sperziebonen met uitgebakken spekjes.
Ingrediënten
groente (sperziebonen(30%)), aardappel(27%), Eendenvlees, water, appel(3%), plantaardige olie (SOJA, raap, zonnebloem), varkensvlees(2%), appelstroop (beetwortelsap en appelsap), suiker, citroensap(0,61%), ganzevet, gemodificeerd zetmeel , glucosesiroop, stabilisator (E500i, E451(i)), specerijen (witte peper, ui, peper(0,02%), curkuma, nootmuskaat, peper), kruiden (knoflook(0,15%), majoraan, salie, rozemarijn, tijm), natuurlijk aroma, tomatenpuree, maltodextrine, gekarameliseerde suiker, verdikkingsmiddel (E412, E415), conserveermiddel (E202, E224), voedingszuur (E270), dextrose, antioxidant (E316), geleermiddel (E407), sjalot, half gedroogde tomatenblokjes (oven), rode pepers
Allergenen
-
Bewaaradvies
De houdbaarheid van koelverse maaltijden is 8 dagen bij aflevering, mits bewaard onder de 7°C
Voedingswaarden
| Voedingswaarde | per 100 g |
|---|---|
| Energie (Kcal) | 119 |
| Energie (KJ) | 495 |
| Vet | 6,3 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 1,6 g |
| Koolhydraten | 8,7 g |
| waarvan suikers | 1,9 g |
| Eiwitten | 4,0 g |
| Zout | 0,1 g |