Waarom is maaltijden thuisbezorgen zo populair?

20 april 2021 - 11:05

Maaltijden thuis laten bezorgen is ‘in’. In de bezorgmarkt is al jaren een stijgende lijn te zien, die vanwege de Coronacrisis alleen maar verder toenam, onder elke leeftijd. Maar waarom is een maaltijd bestellen zo populair? En wat zijn de voordelen van eten thuis laten bezorgen? Maaltijd Thuis, de maaltijdbezorger van het oosten, dook hier voor u in om alle feiten boven tafel te krijgen.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat thuisbezorging één van de snelst groeiende markten is en uit cijfers over het afgelopen jaar is de vraag naar een lekkere en gemakkelijke maaltijd alleen nog maar verder toegenomen. Men waardeert een gezonde en lekkere maaltijd meer dan voorheen, er wordt sneller toegegeven aan een gemaksoplossing en een maaltijd bestellen wordt steeds meer ‘gewoon’ binnen ons leefpatroon. Dit is ook niet zo gek; lekker eten moet aanvoelen als een feestje. Deze ontwikkelingen zien ze ook bij Maaltijd Thuis en sluit dan ook naadloos aan op hun maaltijden. Het eten is een moment om naar uit te kijken, zeker in een tijd wanneer de mogelijkheden beperkt zijn.

Voordelen maaltijd thuis laten bezorgen

Hoewel velen de voorkeur geven aan een zelfbereide maaltijd, zijn er veel voordelen aan een maaltijd thuis laten bezorgen. Maaltijd Thuis, al bijna 20 jaar de maaltijdspecialist van Nederland met haar thuisbasis in Almelo, nam er een aantal onder de loep. De meest voorname reden om niet zelf te koken in deze tijd is ‘jezelf trakteren op gemak’. Er wordt immers tijd bespaard doordat er geen boodschappen gedaan hoeven te worden en er niet zelf gekookt hoeft te koken. Bovendien kies je met maaltijdbezorging ook nog eens voor de luxe dat een kok speciaal voor hen kookt, met de lekkerste ingrediënten, kruiden en specerijen. Met geen mogelijkheden om uit eten te gaan, geeft dit het gevoel van een restaurant aan huis.
‘Zelf kiezen wat je kunt eten’ is ook een veelgehoorde reden. Waarbij er normaliter één maaltijd voor de partner of gezin wordt gekookt, geeft een thuisbezorgde maaltijd de vrijheid om te kiezen waar eenieder zin in heeft. Als men vervolgens ook nog eens zelf kan bepalen op welk moment er gegeten kan worden én er minder afwas te wachten staat, stapelen de voordelen zich op en is de keuze voor een bezorgmaaltijd snel gemaakt.

Maaltijd Thuis thuis laten bezorgen

Al deze voordelen ervaren ook de klanten van Maaltijd Thuis, die wekelijks genieten van het grote gemak van een heerlijke maaltijd. Waar vele maaltijdbezorgers ervoor kiezen om hun maaltijden door een koeriersdienst thuis te laten bezorgen, heeft Maaltijd Thuis eigen vertrouwde bezorgers in dienst. Hierdoor zien de klanten elke keer hetzelfde betrouwbare gezicht aan de deur, wat zeker in deze tijd als prettig ervaren wordt.
De maaltijden worden veilig en op afstand bezorgd en betaling vindt, ook geheel veilig, achteraf plaats via automatisch incasso. Een maaltijd bestellen is dan ook zo geregeld: met een telefoontje of bestelling via de website, zit u in een mum van tijd aan tafel met een gezonde en lekkere maaltijd.

Maaltijd Thuis lanceert, met de lente in opkomst, een nieuw menu. Dit menu wisselt per week en hierop staan zowel voorjaarsfavorieten als zomerse trends. Inspiratie voor de gerechten wordt door de koks gehaald uit magazines, gerechten die ze thuis koken of uit de tips die klanten aan hen geven.

Wilt u ook de voordelen van een thuisbezorgde maaltijd proberen? Bestel dan nu – vrijblijvend – een proefpakket van 3 maaltijden voor maar vijftien euro. We bezorgen deze gratis bij u thuis. Bestellen kan via 0 888 10 10 10 of www.foodconnect.nl/proefpakket.