Week van de Smaak

29 augustus 2013 - 13:46

Net als voorgaande jaren kunt u tijdens de Week van de Smaak, van 28 september tot en met 6 oktober, bij Maaltijd Thuis weer genieten van extra bijzondere gerechten.

Wat dacht u van een stoofpotje van Lakenvelderrundvlees? Dit duurzame vlees van het Nederlandse rund herkent u aan het witte laken om het middel van de koe. Deze koeien hebben een zo natuurlijk mogelijk leven wat u uiteraard terug kunt proeven in de smaak van dit heerlijke gerecht.
Van Nederland naar Marokko, bieden wij u ook graag een Marokkaans vleesgerecht aan. Dit pittige gerecht met typische oriëntaalse specerijen kunt u heerlijk combineren met de cous-cous die ook in deze week op uw menulijst is te vinden.

Ook voor de liefhebbers van een mals stukje kip is een duurzaam gerecht te vinden op uw menulijst tijdens de Week van de Smaak. Het kipdijlapje heeft 1-ster van het Beter Leven keurmerk.
Combineer dit malse vlees met onze pittige wokgroenten!
Trek in een vegetarische maaltijd? Ook daar is aan gedacht. Een heerlijke zachte risottoschotel met champignons, doperwten en knapperige amandelen is ook te vinden op uw menulijst.

Wilt u meer informatie over het Lankenvelderrundvlees? Kijk dan op www.lakenvelderrund.nl.
Op beterleven.dierenbescherming.nl vindt u meer informatie over het Beter Leven keurmerk.

Alvast smakelijk eten!

PS. Wilt u onze passie van de Week van de Smaak van dichtbij beleven? Hou dan onze site in de gaten tijdens de World Solar Challenge op 6 oktober!

 

Onze menu’s tijdens de Week van de Smaak:

Lakenvelderstoof met pastinaak-prei stamppot
Een combinatie van duurzaam Lakenvelder*-rundvlees met een romige stamppot met het typische smaakje van de lichtzoete pastinaak en de hartige prei.

Kipdijlapje met gele rijst en sambal-wokgroenten
Een sappig kipdijlapje (1-ster)** met een heerlijk geurende rijst en pittige wokgroenten.

Rundvlees Marrakesh met cous-cous en zoete kerrie-kool
Een pittig oriëntaals vleesgerecht met typische specerijen, waarbij de cous-cous en de kool met rozijnen het gerecht mooi afronden.

Vegetarische risottoschotel
Een zachte rijstschotel met champignons, doperwten en iets knapperige amandelen.

 

Download hier onze menukaart: Menu Week van de Smaak