Mevrouw Kuipers is klant van het jaar!

16 december 2019 - 15:35

We hebben mooi nieuws! Wij zullen namelijk jaarlijks een klant bekronen tot ‘klant van het jaar’! In deze editie maak je kennis met onze klant van het jaar 2019: Mevrouw Kuipers (91) uit Rijssen. Ze is al bijna 10 jaar klant bij Maaltijd Thuis, ze is erg tevreden over de maaltijden en met deze prachtige bokaal willen wij haar graag in het zonnetje zetten!

Mevrouw Kuipers kookte vroeger altijd graag, maar ze is al een aantal jaar slecht ter been. “Daardoor kon ik niet meer langdurig staan in de keuken om een maaltijd te koken. Naar aanleiding van een artikel in de krant, werden mijn man en ik klant bij Maaltijd Thuis. Dat is inmiddels al 10 jaar”, vertelt ze lachend. Om kennis te maken met onze maaltijdservice heeft ze eerst een proefpakket besteld. “Dat beviel heel erg goed waardoor we vaste klant werden”.

Bij Maaltijd Thuis hebben we veel verschillende maaltijden, maar mevrouw Kuipers heeft wel een favoriet. “De worstjes in combinatie met rijst vind ik altijd heel erg lekker. Het worstje is heerlijk puur van smaak, daar hoeft geeneens een sausje bij”, vertelt ze met een lach.

Mevrouw Kuipers is heel tevreden over de bezorgers van Maaltijd Thuis, over de jaren heeft ze veel bekende en vaste bezorgers. “Gerrit heeft lange tijd bij mij bezorgd en Hennie zie ik ook geregeld, die was er afgelopen vrijdag nog. De bezorgers zijn allemaal ontzettend aardig, ze helpen me altijd met de tas openmaken of bij het opbergen van de maaltijden opbergen als dat nodig is. Daar ben ik ook heel blij mee”, vertelt mevrouw Kuipers. De man van mevrouw Kuipers is helaas 3 jaar geleden overleden, maar ze praat nog graag over hem. “Hij is helaas in een hele korte tijd dement geworden, maar hij vond de maaltijden altijd erg lekker. Ik kan ook niets anders zeggen, ik ben ontzettend blij met Maaltijd Thuis, het is een fijne uitkomst voor mij. Ik eet iedere dag de maaltijden en ik ben heel erg tevreden!”, vertelt ze.

Natuurlijk gaat mevrouw Kuipers ook nog op de foto met de beker die ze heeft gekregen. “Ik ben een oud vrouwtje, dat zie ik wel”, grapt ze wanneer ze de foto op de camera ziet. En de beker, daar gaat ze een mooi plekje voor zoeken.