Een nieuwe creatieveling in het marketingteam: Maak kennis met Laura

7 juli 2021 - 14:21

Deze maand hebben we op de afdeling marketing een nieuwe collega mogen verwelkomen. Graag stellen we u voor aan Laura. Ze is 25 jaar en komt uit Denekamp. “Ik heb Media, Informatie & Communicatie gestudeerd op het Saxion in Enschede en maakte tijdens deze studie kennis met verschillende vakgebieden omtrent het creëren van content. Op dit gebied wil ik mij graag verder gaan ontwikkelen en daarom heb ik gesolliciteerd op de functie ‘grafisch ontwerper’ bij Maaltijd Thuis”, vertelt Laura.

Laura gaat zich voor ons bezig houden met het bedenken en ontwerpen van diverse uitingen voor bestaande campagnes. “Daarnaast denk ik mee over nieuwe campagnes en probeer ik de sociale mediakanalen van Maaltijd Thuis naar een hoger niveau te brengen. Dit ga ik doen door bijvoorbeeld interviews, blogs en artikelen te schrijven”, vertelt Laura enthousiast.

Wat ze zo leuk vind aan dit werk is voor haar geen moeilijke vraag. “Wat mij het meest aanspreekt binnen deze functie is de variatie aan werkzaamheden die je dagelijks hebt. Geen dag is hetzelfde. En elke dag kan ik opnieuw mijn creatieve brein inzetten om nieuwe dingen te ontwerpen of teksten te schrijven.”

In haar vrije tijd slaat Laura graag een balletje op de tennisbaan of speelt ze een potje volleybal. Daarnaast is ze ook graag creatief bezig. “Ik heb zelf een eigen Instagram- en Facebookpagina genaamd ‘Handletteren met Laura’. Op deze kanalen deel ik mijn handlettercreaties waarmee ik hoop anderen te kunnen inspireren.”