Maaltijd Thuis doneert maaltijden ouderen De Zonnebloem

1 april 2021 - 10:36

In Coronatijd is het belangrijk om er voor elkaar te zijn. Dit is ook het gedachtegoed van Vereniging De Zonnebloem, afdeling Hertme en Zenderen, die zich samen met vrijwilligers dagelijks inzet om het leven van ouderen te verrijken met sociale en recreatieve activiteiten. Met de lockdown nog steeds van kracht, ontstond de creatieve oplossing om voor de ouderen een diner te organiseren, veilig op afstand. Een mooi initiatief, waar Maaltijd Thuis graag deel aan neemt door deze maaltijden voor de ouderen kosteloos beschikbaar te stellen.

Net als De Zonnebloem, zet Maaltijd Thuis zich ook dagelijks in voor ouderen. Door heerlijk voor hen te koken en dit veilig thuis te bezorgen, ontzorgen zij hun klanten. Daarnaast zetten zij zich het afgelopen jaar al extra in voor hun klanten, door – veilig op afstand – meer tijd te nemen voor hun klanten en een luisterend oor te bieden.

Om De Zonnebloem te ondersteunen bij de ‘samen aan tafel’ actie voor de ouderen, verzorgt Maaltijd Thuis contactloos de maaltijden, waarna zij op hetzelfde tijdstip “samen” van een heerlijk diner kunnen genieten. Met deze activiteit wil de Zonnebloem laten zien dat, ook in deze tijd, je verbonden blijft voelen met elkaar. Een mooi initiatief, wat Maaltijd Thuis graag steunt!

Wilt u meer informatie over De Zonnebloem en haar activiteiten? Neem dan een kijkje op hun website. Benieuwd naar die heerlijke maaltijden en wilt u het zelf eens proberen? Bestel dan een proefpakket van 3 maaltijden voor maar 15 euro, gratis thuisbezorgd.