Voetballend ondernemen!

1 maart 2013 - 09:25

Hét boek over de overeenkomst tussen voetbal en bedrijfsleven is vanaf nu verkrijgbaar!

De aanleiding is de link die ik twee jaar geleden gelegd heb tussen voetbal en het bedrijfsleven. Dit heb ik in een SaS-model gegoten, een Stadion Als Spiegel, waar mijn collega’s van Maaltijd Thuis Maaltijdservice enthousiast op reageerden. Op een gewone, maar sportieve manier met elkaar werken en omgaan met klanten.

Dit lijkt mij niet meer dan normaal, maar blijkbaar is deze ‘opstelling’ toch wel bijzonder en blijkt het een ‘schot in de kruising’ te zijn.
Er is meer behoefte aan dan ik zelf had verwacht. Dit merk ik bij gastlezingen hierover, die ik geef bij andere organisaties, bij businessclubs, op congressen, en uit de media die hier aandacht aan besteed.

Hierdoor krijg ik veel vraag naar een naslagwerk over het ontstaan en de werking van het SaS-model. Dat is de reden dat ik de stoute (voetbal-)schoenen aangetrokken heb en aan het typen geslagen ben.

Ik heb het meeste geleerd van de praktijk van alledag, en deze optelsom van ervaringen heb ik in dit boek gebundeld. Ik neem je mee op ‘een rondje langs de velden’, met mijn behaalde overwinningen, maar ook met de keiharde nederlagen. Deze anekdotes, met vallen en opstaan, en een lach en een traan, zijn de voedingsbodem geworden voor mijn Stadion Als Spiegel.

Het boek is geschikt voor iedereen die met collega’s, klanten of management te maken heeft, voor wie op een sportieve en duidelijke manier leiding wil geven, of zomaar voor geïnteresseerden die een kijkje achter de schermen willen nemen van de mens achter de manager. Dus voor elk wat wils!”

Meer informatie over het bestellen van het boek, de gastlezingen, de reacties en de boekpresentatie in de TV-uitzending ‘En dan nog even dit’ van RTV-Oost vind je op www.voetballendondernemen.nl

Met sportieve groet,  Benno Schildkamp