Zorg & welzijn

Maaltijdservice voor zorgsector

 

Maaltijden voor thuiszorg & servicediensten

 

Thuiszorg & service organisaties met een maaltijdservice

Zorgorganisaties richten zich steeds meer op hun kerntaken en willen daarom graag geheel of gedeeltelijk de maaltijdservice uitbesteden. Maaltijd Thuis heeft hiervoor unieke concepten ontwikkeld waarbij een thuiszorgorganisatie met behoud van eigen identiteit toch de maaltijdservice kan voortzetten. Onder het private label “Uw Maaltijd” ondersteunt Maaltijd Thuis voor veel organisaties de klantenservice, bezorging aan huis en de facturatie. Samenwerken, met als doel continuïteit en groei van de maaltijdservice, dat is de kracht van Maaltijd Thuis.

Thuiszorg & service organisaties zonder een eigen maaltijdservice
Ook voor zorgorganisaties zonder eigen maaltijdservice is Maaltijd Thuis een uitkomst. Zonder dat een organisatie hiervoor iets hoeft te organiseren kan men onder haar eigen identiteit voldoen aan de wensen en behoeften van een cliënt in de wijk. Zo is het niet alleen een uitbreiding van dienstenverlening aan huis maar levert het ook een financieel voordeel op.

 

Maaltijden voor welzijnsorganisaties

 

De kracht van een welzijnsorganisatie zit in het persoonlijke contact met de cliënt. Door het uitgebreide aanbod van diensten en de signalerende functie, kan men vaak langer zelfstandig blijven wonen. Door de constante druk op de budgetten vanuit de overheid en de strenge regelgeving is het voor een organisatie niet altijd eenvoudig om nog geheel zelfstandig de maaltijdservice voor de cliënten te verzorgen.

     

Dienstenpakket

Maaltijd Thuis heeft een uniek dienstenpakket ontwikkelt waarmee een organisatie zelf kan bepalen hoe men de maaltijdservice wenst in te richten en van welke diensten men gebruik wenst te maken.

Voorbeelden uit ons dienstenpakket:

 • Klantenservice
 • Voedingsadministratie
 • Individuele facturatie, debiteurenbeheer en subsidies
 • Bezorging aan huis
 • Promotieplannen
 • Uw eigen website en webwinkel

Direct contact opnemen voor maaltijdservice in de zorg?

  Wilt u onderstaande velden volledig invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen?

  Hoe wilt u informatie ontvangen?

  Vanwege de privacywet moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te verwerken voor uw aanvraag. Hier vindt u meer informatie over de privacyverklaring van Food Connect Maaltijdservice B.V.
  Ja, ik geef Food Connect Maaltijdservice B.V. toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en contact met mij op te nemen.