Kleinschalig wonen

Ontzorging kleinschalige woonlocaties met maaltijden

In de afgelopen tijd is ‘voor elkaar zorgen’ belangrijker geworden dan ooit tevoren. Dit zien we terug bij Maaltijd Thuis maar ook bij onze samenwerkende organisaties en kleinschalige woonlocaties, die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor anderen. Daarom ontzorgen wij graag de kleinschalige woonlocaties, door voor hen de maaltijden te koken.

     

Maaltijdservice voor kleinschalig wonen:

 • Groot aanbod eenpersoons maaltijden
 • Dieetmaaltijden of een afwijkende consistentie, zoals gesneden- of gemalen vlees
 • Voor zowel gezamenlijk eten in de huiskamer of op het eigen appartement
 • Wij koken en bezorgen de gerechten veilig op uw locatie, zo kunnen de medewerkers zich richten op de zorg voor de bewoners
 • Vaste bezorger levert de maaltijden op klant- of dagniveau
 • Snel inspelen op uw situatie: binnen een paar dagen maaltijden bezorgd
 • Eenvoudig te verwarmen in magnetron, oven of regenereeroven
 • Geen verplichte afname, u kunt ook tijdelijk afnemen bij ons
 • Bewoners, familie en medewerkers kunnen zelf de maaltijd samenstellen in de webshop

Een ruim assortiment maaltijden

Bij Maaltijd Thuis kunnen uw bewoners hun eigen menu samenstellen. Ze hebben elke dag weer de keuze uit een wisselend assortiment van heerlijk bereid vlees, vis, groenten, aardappels en sauzen. Maar we koken ook lekker maaltijden met bijvoorbeeld een Oosters of Italiaans accent. Bekijk ons assortiment.

Persoonlijk advies op maat
We denken graag met u mee over een goed maaltijdconcept, gericht op afdeling of juist persoonsgebonden. Daarnaast kunt u gebruik maken van een uitgebreid dienstenpakket, van het verzorgen van de voedingsadministratie tot aan de individuele facturatie.

Direct contact opnemen?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Maaltijd Thuis via 0888 – 10 10 10 of onderstaand formulier. Wij staan graag voor u klaar!

  Wilt u onderstaande velden volledig invullen zodat wij contact met u op kunnen nemen?

  Hoe wilt u informatie ontvangen?

  Vanwege de privacywet moet u ons toestemming geven om uw persoonsgegevens te verwerken voor uw aanvraag. Hier vindt u meer informatie over de privacyverklaring van Food Connect Maaltijdservice B.V.
  Ja, ik geef Food Connect Maaltijdservice B.V. toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken en contact met mij op te nemen.