Waar haalt Braakhekke zijn mosterd vandaan?

25 april 2017 - 08:10

In 2012 is Gerard Zoetbrood gestart met mosterd maken. Deze stap was voor hem niet vreemd doordat hij bijna 30 jaar ervaring heeft in de foodsector op het gebied van kruiden en verpakkingen. Nadat familieleden, buren en kennissen enthousiast waren… Lees verder...

Rob Kamperman van Attent Zorg & Behandeling over Maaltijd Thuis

4 april 2017 - 19:05

Maaltijd Thuis werkt met veel passie en plezier samen met Attent Zorg & Behandeling. Op de Zorgtotaal beurs bracht Rob Kamperman ons een bezoekje en wil u graag vertellen over wat de toegevoegde waarde is van Maaltijd Thuis voor hen.… Lees verder...

Toetjes van Zuivelhoeve horen nu bij het menu van Maaltijd Thuis

29 maart 2017 - 07:37

TWEKKELO – Een heerlijke en voedzame maaltijd is niet compleet zonder een voortreffelijk toetje. Maaltijd Thuis is een ambachtelijke bereider en accurate thuisbezorger van complete verse maaltijden. Vanaf nu breidt Maaltijd Thuis het keuzemenu uit met toetjes die met eenzelfde… Lees verder...

Ontmoet onze boeren: Erfgoed Bossem

22 maart 2017 - 12:27

Erfgoed Bossem is aangesloten bij Stichting Natuurboeren. Deze boeren willen de natuur stimuleren en leefbaar maken. De zorg voor de dieren, de variatie aan grassen en kruiden, de gematigde bemesting, dat alles proef je terug in hun producten. Daarmee onderscheiden… Lees verder...

Zelf koken op locatie, met verse ingrediënten van het erf

22 maart 2017 - 12:16

Wij hebben, naast de maaltijdservice van vers bereide maaltijden, een nieuw foodconcept in de markt gezet voor consumenten én kleinschalig wonen: Kook jij of ik. Met dit concept bieden wij u de mogelijkheid om wekelijks verse gerechten met pure, eerlijke… Lees verder...

Kijk mee naar drie geweldige dagen op de Zorgtotaal beurs

20 maart 2017 - 15:07
kookworkshop Kook jij of ik van Maaltijd Thuis bij Zorgtotaal beurs

We hebben 3 fantastische dagen gehad op de Zorgtotaal in de Jaarbeurs! We hebben genoten van uw enthousiasme en interesse in Maaltijd Thuis en Kook jij of ik en kijken terug op geweldige en vooral ook smakelijke dagen. Er werden… Lees verder...

Nieuwe krant boordevol voorjaarsvitamientjes

13 maart 2017 - 16:11

Hoera, de lente staat weer voor de deur! We laten de winter snel achter ons en gaan verder in het nieuwe seizoen met een krant boordevol voorjaarsvitamines. PASEN, LENTE, KONINGSDAG? We hebben de komende maanden veel te vieren en daarom… Lees verder...

Kom zelf koken op de Zorgtotaal beurs, mét verse ingrediënten van het Nederlandse erf

6 maart 2017 - 15:23

Maaltijd Thuis heeft, naast de maaltijdservice van vers bereide maaltijden, een nieuw foodconcept in de markt gezet voor consumenten én kleinschalig wonen: Kook jij of ik. Met dit concept bieden wij u de mogelijkheid om verse gerechten met pure, eerlijke… Lees verder...

Op pad met bezorger Henny Toren

8 december 2016 - 14:12

“Al 5 jaar lang werk ik met ontzettend veel plezier voor Maaltijd Thuis”, vertelt bezorger Henny Toren enthousiast. “Ik ga altijd vrolijk naar mijn werk. Het maakt mij niet uit waar ik heen ga: elke route door Nederland is even… Lees verder...

Koken met koks Ruud en Jelle

6 september 2016 - 15:34
Kok Jelle Wagenaar en kok Ruud Lansink

“Alles wat ik om me heen zie, inspireert mij tot nieuwe recepten. Ik kan door de tuin lopen en aan de hand van een kruid dat ik zie een nieuw gerecht bedenken”, vertelt kok Ruud Lansink. Jelle Wagenaar, meesterkok, knikt… Lees verder...