Een dagje ontwerpen met Sabine van de marketing

4 maart 2020 - 15:34

Sabine is sinds oktober 2019 werkzaam bij Maaltijd Thuis op de afdeling marketing. “Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding Mediavormgeving afgrond en daarna kon ik al vrij snel aan de slag bij Maaltijd Thuis, een ontzettend mooie kans!”, vertelt Sabine enthousiast. “Ik vind het heel leuk en mijn werk is erg afwisselend”. Sabine vertelt u graag wat ze allemaal doet bij Maaltijd Thuis.

“Mijn werkzaamheden zijn erg gevarieerd, maar ik hou me vooral bezig met ontwerpen”, vertelt Sabine. Wanneer ze samen met haar collega’s een mooie actie heeft bedacht, is het aan haar om dit vorm te geven in bijvoorbeeld een folder. “Ik monteer ook video’s en fotografeer de nieuwe gerechten voor de website. Deze bewerk ik en plaats ik vervolgens in de webshop”, gaat ze verder. Naast de ontwerp werkzaamheden beheert Sabine de social media kanalen van Maaltijd Thuis. “Dat vind ik erg leuk, omdat ik op deze manier ook direct contact heb met onze klanten”.

“Elke dag maak ik weer iets nieuws: de ene keer een folder of flyer en de andere keer een krant. Ik vind het allemaal geweldig om te doen!”, vertelt Sabine met een lach. “Ook speel ik graag met de huisstijl van Maaltijd Thuis om zo tot nieuwe ontwerpen te komen. Het vormgeven is als puzzelen voor mij, waarbij ik mijn creativiteit volledig kan benutten. Daarnaast denk ik graag mee met mijn collega’s over de verschillende acties die we uitzetten. Hier leer ik ontzettend veel van”, vertelt Sabine enthousiast.

Maar wat doet Sabine in haar vrije tijd?
“Ik speel saxofoon en doe daarnaast graag leuke dingen met mijn familie en vrienden, zoals uit eten gaan. Maar ik kook zelf ook graag. Ik probeer het liefst elke week een nieuw gerecht en bij Maaltijd Thuis doe ik dan ook regelmatig inspiratie op”, sluit Sabine met een knipoog af.