Maak uw maaltijd persoonlijk met de maaltijdservice van Food Connect

19 april 2022 - 07:18

Zelf bepalen wat u gaat eten zonder te hoeven koken, dat kan! Met de maaltijdservice van Food Connect trakteert u uzelf op gemak en kiest u voor de luxe om het koken uit te besteden. En toch bepaalt u helemaal zelf wat u op uw bord schept, want bij Food Connect kunt u zelf uw maaltijd samenstellen. Alle combinaties zijn mogelijk zodat u kunt genieten van wat u lekker vindt. Maar hoe werkt dat zelf samenstellen dan?

In 2018 is de verpakking van de maaltijden van Food Connect volledig in een nieuw jasje gestoken. Dankzij dit nieuwe jasje is het nu mogelijk om vlees, groenten, aardappelen en alle andere maaltijdcomponenten apart van elkaar te verpakken. Dat gaf Food Connect vervolgens de uitgelegen kans om het samenstellen van een maaltijd te verleggen van eigen keuken naar de klant.

Nu bestaat de menulijst van het bedrijf uit zeven verschillende keuzemenu’s die u zelf kunt samenstellen. Deze keuzemenu’s tellen elk vijf voorstelmenu’s die uit een aantal soorten vlees of vis (inclusief jus of saus), groenten en aardappelen, pasta of rijst en samengestelde gerechten bestaan. Deze vijf voorstelmenu’s omvatten de maaltijdcomponenten die u per keuzemenu met elkaar kunt combineren tot één maaltijd. Wordt het een stukje vlees of vis bij de gebakken aardappelen en wortelen? Of heeft u liever boontjes in plaats van wortelen? Dat bepaalt u helemaal zelf!

Maar uw maaltijd is niet alleen voor de bezorging te personaliseren. Doordat alle componenten apart van elkaar verpakt zijn, kunt u thuis na de levering ook bakjes met elkaar uitwisselen. Heeft u meer zin in de rijst van morgen in plaats van de aardappelen van vandaag? Even omruilen en klaar is uw maaltijd. Zo houdt u zonder te koken dus toch nog de controle over wat u eet.

Bent u benieuwd naar de heerlijke combinaties van Food Connect of wilt u uw naaste of een ander familielid eens kennis laten maken met deze maaltijden? Bestel dan geheel vrijblijvend het proefpakket.