Houd de zomer nog even vast met de maaltijden van Maaltijd Thuis

7 september 2021 - 07:47

Afscheid nemen van de vakantie, iets dat niemand leuk vindt maar wat er toch altijd bij hoort. Het moment breekt aan om weer om te schakelen naar ons dagelijks leven, terug naar het werk en terug naar de alledaagse klusjes. Voor we het weten zijn we alweer helemaal vergeten dat we pasgeleden vakantie hebben gehad. Kortom, het vakantiegevoel waar we zo vrolijk van werden is gevlogen.

Terwijl we tijdens de vakantie lekker konden uitrusten en ons niet druk hoefden te maken over allerlei klusjes zoals grasmaaien, de was doen en koken, komt er altijd een moment dat de plicht weer roept. Maar hoe fijn zou het zijn om na zo’n moment het vakantiegevoel nog wat langer vast te kunnen houden?

Probeer daarom eens de smakelijke maaltijden van Maaltijd Thuis. Met deze smakelijke kant-en-klaarmaaltijden bespaart u een hoop tijd in de keuken. Hierdoor houdt u tijd over om bijvoorbeeld even lekker de vakantiefoto’s terug te kijken, een heerlijk vakantiemuziekje te luisteren of om zelfs al inspiratie op te doen voor uw volgende vakantie. Zo kunt u nog lekker even in de vakantiesfeer blijven hangen en daarbij genieten van een heerlijke snelle maaltijd.

Daarnaast hebben we bij Maaltijd Thuis wekelijks een uitgebreid wisselend menu waaruit u geheel zelf uw eigen maaltijd kunt samenstellen, van Hollandse klassiekers tot verschillende wereldse gerechten. Deze wereldgerechten zijn perfect om thuis nog even na te genieten van die heerlijke vakantie. Waan u even weer in het mooie Italië met onze spaghetti bolognese of keer terug naar Indonesië met onze lekkere kipsaté op uw bord.

Wilt u één van onze overheerlijke wereldse gerechten eens proberen? Bestel dan vandaag nog ons proefpakket. U heeft de keuze uit 3 gerechten voor 15 euro of 5 voor 20 euro, deze worden gratis bij u thuisbezorgd. De gerechten zijn ook te vinden op uw menukaart of in onze webshop.