Food Connect en Eten met gemak worden Maaltijd Thuis

8 juni 2022 - 08:24

We willen graag iets leuks met u delen; Food Connect en Eten met gemak gaan binnenkort verder onder een nieuwe naam, namelijk Maaltijd Thuis! Daarmee worden het bedrijf en haar franchiseformule een maaltijdservice onder de vlag van Albert Heijn en krijgt het een prachtige nieuwe frisse uitstraling. 

Wij blijven uw maaltijden gewoon in onze eigen keuken in bereiden. Persoonlijk, met verse ingredi├źnten en de kwaliteit zoals u die van ons gewend bent. Daarnaast bezorgen wij nog steeds met dezelfde bekende gezichten op hetzelfde tijdstip en behoudt u de vrijheid om uw eigen maaltijden samen te stellen. Ook blijven wij voor u bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer 0888 – 10 10 10. Lekker vertrouwd, zodat u zorgeloos van onze heerlijke maaltijden kunt genieten!

Op dit moment zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe uitstraling van het nieuwe merk Maaltijd Thuis. Alles wordt voorzien van een nieuw jasje, van folders en flyers tot verpakkingen en bezorgbussen. En ook zijn we bezig met het ontwikkelen van een vernieuwde webshop zodat online bestellen straks nog eenvoudiger wordt.

Een samenwerking met Albert Heijn

Wij zijn trots dat Albert Heijn wil samenwerken met ons. Bij Albert Heijn geloven ze dat lekker, gezond en gevarieerd eten heel belangrijk is. Daarom heeft Albert Heijn de missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen; ook voor diegene die net een beetje extra hulp en aandacht nodig heeft. Daar sluiten de verse maaltijden en de persoonlijke service van Food Connect en Eten met gemak heel goed op aan. We voegen daar alle kennis en ervaring van Albert Heijn op het gebied van eten, drinken, gezondheid en duurzaamheid aan toe om voor u de allerbeste Maaltijd Thuis te kunnen verzorgen. Want zo lang en vitaal mogelijk van het leven kunnen genieten, daar streven wij naar! Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via 0888 – 10 10 10.

Lees meer over onze samenwerking met Albert Heijn